Spaghetti picants a la Siciliana
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spagheti.
- 5 anxoves en salaó.
- 50 grams de mantega.
- 2 cullerades d'oli d'oliva.
- 2 grans d'all.
- 250 grams de tomàquets madurs per salsa.
- 10 olives negres.
- 1 culleradeta de tàperes petites.
- 1 trosset de bitxo.
- 1 ramet de julivert.
- 1 mica de orenga.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Dessalar les anxoves directament sota l'aixeta, treure les espines i trossejar-les.
En una cassola amb l'oli i la mantega sofregir a foc molt suau els alls, tallats a rodanxes.
A continuació afegir les anxoves mantenint el foc molt baix.
Incorporar les olives negres sense pinyol, les tàperes i la polpa dels tomàquets trossejada.
Deixar coure durant uns minuts.
Abans de retirar del foc, assaonar amb sal i pebre, afegir el trosset de bitxo, abundant julivert picat i un pessic de orenga.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Escorreu, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir de seguida.
20min
Etiquetes: Spaghetti Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1505 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.