Spaghetti picants a la Siciliana

Ingredients

  • 500 grams de spagheti.
  • 5 anxoves en salaó.
  • 50 grams de mantega.
  • 2 cullerades d'oli d'oliva.
  • 2 grans d'all.
  • 250 grams de tomàquets madurs per salsa.
  • 10 olives negres.
  • 1 culleradeta de tàperes petites.
  • 1 trosset de bitxo.
  • 1 ramet de julivert.
  • 1 mica de orenga.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Dessalar les anxoves directament sota l'aixeta, treure les espines i trossejar-les.
En una cassola amb l'oli i la mantega sofregir a foc molt suau els alls, tallats a rodanxes.
A continuació afegir les anxoves mantenint el foc molt baix.
Incorporar les olives negres sense pinyol, les tàperes i la polpa dels tomàquets trossejada.
Deixar coure durant uns minuts.
Abans de retirar del foc, assaonar amb sal i pebre, afegir el trosset de bitxo, abundant julivert picat i un pessic de orenga.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Escorreu, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir de seguida.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: