Cuixes de pollastre picants

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 cuixes de pollastre.
  • 2 grans d'all.
  • 2 tomàquets.
  • 3 patates mitjanes.
  • 1/2 bitxo.
  • 12 olives negres.
  • 1 got de vi blanc.
  • Julivert picat.
  • Oli i Sal

4 racions

Elaboració

Assaonem les cuixes de pollastre, els fregim i es reserva. En una cassola, amb una mica d'oli, es posen a sofregir el tomàquet, l'all picat i el bitxo.
Quan estiguin lleugerament daurats, afegim el pollastre i les olives desossades i filetejades.
S'ofega tot i, a continuació, incorporem el vi blanc.
Rectifiquem de sal i afegim el julivert picat.
Ho deixem a coure a foc suau fins que el vi s'hagi evaporat, en uns deu minuts aproximadament.
Fregim les patates en rodanxes i s'afegeixen al pollastre. Es col · loca tot en una font i es coloca al forn, uns deu minuts aproximadament, a uns 180 graus.
El traiem del forn i servim.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2352 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: