Potxes picants amb botifarra

Categoria:
Dieta: kosher
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de mongetes potxes cuites
  • 2 botifarres de vedella o pollastre
  • 1 ceba
  • 2 bitxos
  • Bolets del nostre gust
  • Oli d'oliva
  • Brou de carn

Elaboració

1. En una cassola amb oli sofregim a foc lent la ceba i el bitxo.
2. Quan estigui sofregit afegim els bolets prèviament netejats. Seguim sofregint uns minuts més.
3. Incorporem les mongetes potxes de flascó esbandides i cobrim amb el brou.
4. Afegim les botifarres trossejades i cuinem durant uns 15 minuts.

Notes

No estaria de més marcar un minutet els trossos de botifarra en una paella abans de guisar-los.


Recepta de cuina de Potxes picants amb botifarra

Potxes amb botifarra negra (la meva recepta és kosher) de la Taverna Can Roca (BCN)
per Moisés de Tomás Rivas

Etiquetes:           Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: