Espaghetti de solter
Categoria:
Arrossos i pastes
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g d'espaghetti
- 4 dents d'all
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
- Formatge parmesà rallat
- Orenga o moraduix
1 racions
Elaboració
Mentre posem els espaghetti a fer en una olla amb aigua salada i un rajolí d'oli d'oliva, posem les dues cullerades d'oli d'oliva verge en una paella. Quan estigui calent, no cremant, li afegim els alls tallats a làmines i els fregim a foc lent sense deixar que es cremin.
Escorrem els espaghetti fets al dente i els posem en un plat. Li tirem per sobre els alls fregits i l'oli, un polsim d'orenga o moraduix i el formatge parmesà ratllat. I bon profit.
20min
Notes
És un plat adient per quan quedem sols a casa i ens fa mandra cuinar per a nosaltres sols. Queda molt bé una amanida per acompanyar.
Etiquetes: Espaghetti Pastes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1550 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.