Espaghetti de solter

Ingredients

  • 150 g d'espaghetti
  • 4 dents d'all
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
  • Formatge parmesà rallat
  • Orenga o moraduix

1 racions

Elaboració

Mentre posem els espaghetti a fer en una olla amb aigua salada i un rajolí d'oli d'oliva, posem les dues cullerades d'oli d'oliva verge en una paella. Quan estigui calent, no cremant, li afegim els alls tallats a làmines i els fregim a foc lent sense deixar que es cremin.
Escorrem els espaghetti fets al dente i els posem en un plat. Li tirem per sobre els alls fregits i l'oli, un polsim d'orenga o moraduix i el formatge parmesà ratllat. I bon profit.

20min

Notes

És un plat adient per quan quedem sols a casa i ens fa mandra cuinar per a nosaltres sols. Queda molt bé una amanida per acompanyar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

508 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!