Espaghetti de solter

Categoria:
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 150 g d'espaghetti
  • 4 dents d'all
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge
  • Formatge parmesĂ  rallat
  • Orenga o moraduix

1 racions

ElaboraciĂł

Mentre posem els espaghetti a fer en una olla amb aigua salada i un rajolĂ­ d'oli d'oliva, posem les dues cullerades d'oli d'oliva verge en una paella. Quan estigui calent, no cremant, li afegim els alls tallats a lĂ mines i els fregim a foc lent sense deixar que es cremin.
Escorrem els espaghetti fets al dente i els posem en un plat. Li tirem per sobre els alls fregits i l'oli, un polsim d'orenga o moraduix i el formatge parmesĂ  ratllat. I bon profit.

20min

Notes

És un plat adient per quan quedem sols a casa i ens fa mandra cuinar per a nosaltres sols. Queda molt bé una amanida per acompanyar.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Espaghetti de solter

Enllaça aquesta recepta:

478 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!