Spaghetti a la salsa d`alfabrega
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 500 grams de spaghetti.
- 2 decilitres de nata líquida.
- 25 grams de mantega.
- 1 ramet abundant d'alfàbrega fresca.
- 1 gra d'all.
- Sal.
- Pebre.
- Nou moscada,
- I formatge parmesà ratllat.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En un cassó fondre la mantega a foc suau.
Afegir la nata líquida, un pessic de sal, pebre i nou moscada.
Unir l'alfàbrega i l'all, picats prèviament en el morter.
Barrejar bé i retirar del foc abans que arrenqui el bull.
A part coure la pasta en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui al punt, (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir a taula amb formatge ratllat a part.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						Spaghetti
 
						Etiquetes: 
						Spaghetti  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3319 visites.
 3319 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Carns
 Carns 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram