Spaghetti a la salsa d`alfabrega
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti.
- 2 decilitres de nata líquida.
- 25 grams de mantega.
- 1 ramet abundant d'alfàbrega fresca.
- 1 gra d'all.
- Sal.
- Pebre.
- Nou moscada,
- I formatge parmesà ratllat.
4 racions
Elaboració
En un cassó fondre la mantega a foc suau.
Afegir la nata líquida, un pessic de sal, pebre i nou moscada.
Unir l'alfàbrega i l'all, picats prèviament en el morter.
Barrejar bé i retirar del foc abans que arrenqui el bull.
A part coure la pasta en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui al punt, (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir a taula amb formatge ratllat a part.
20min
Etiquetes: Spaghetti Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.