Spaghetti a la salsa d`alfabrega

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti.
  • 2 decilitres de nata líquida.
  • 25 grams de mantega.
  • 1 ramet abundant d'alfàbrega fresca.
  • 1 gra d'all.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Nou moscada,
  • I formatge parmesà ratllat.

4 racions

Elaboració

En un cassó fondre la mantega a foc suau.
Afegir la nata líquida, un pessic de sal, pebre i nou moscada.
Unir l'alfàbrega i l'all, picats prèviament en el morter.
Barrejar bé i retirar del foc abans que arrenqui el bull.
A part coure la pasta en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui al punt, (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir a taula amb formatge ratllat a part.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: