Crostini de sardina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Ceba
  • ou dur
  • Salsa de tomàquet
  • Sardines en oli
  • pa torrat
  • olives
  • cibulet
  • sal i pebre al gust

Elaboració

Barrejar la ceba i l'ou picats ben fins amb la salsa de tomàquet.
Cobrir les llesquetes de pa torrat amb la barreja preparada i col · locar un tros de sardina en oli sobre, punxant amb un escuradents, adornar amb una oliva sense os i empolvorar per sobre, cibulet picat ben fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

743 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!