Mongetes del ganxet amb sardina de la costa i botifarra negra esparracades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres sardines de la costa
  • Una botifarra negra de perol
  • 600 grams de mongetes del ganxet cuites
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat

4 racions

Utensilis

Una paella gan
Una safata plana de porcellana blanca
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, fregim le sardines de la costa, deixem que refredin i les esqueixem.
A part, traiem la pell de la botifarra de perol, la picolem i la saltem en la paella amb un rajolí d'oli. Tot seguit, afegim les sardines esqueixades i les mongetes del ganxet.
Deixem que cogui tot el conjunt uns dotze minuts, i ja ho tindrem llest per servir a tula en la safata de porcellana ben repartit i espolsat amb julivert picolat.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1456 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: