Ou de cranc i alvocat
Ingredients
- 3 ous dusos
- 1/4 d'alvocat
- 3 palets de cranc (delicies de mar)
- 1 làmina de pernil dolç
- una mica de maionesa
6 racions
Utensilis
Una mànega pastelera per decorar
Elaboració
Farem ous dusos i els pelarem i partirem per la meitat.
En separarem les clares dels rovells.
Pelarem i tallarem l'alvocat (amb 1/4 podem farcir 6 mitjos ous).
Esmicolarem els palets de cranc i els barrejarem amb els rovells i l'alvocat.
Quan tinguem una massa més o menys homogènia farcirem les clares.
Per decorar-ho, posarem a sobre de cada ou una tira de pernil dolç enrotllada i un fil de maionesa.
15min
Etiquetes:
Alvocat Ou
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Prenc nota !! M'encanta la combinació.
Hola Alicia, espectacular la carbassa i també la recepta.
M'encanta aquesta pizza. Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una...
Hola Loreto, m'ha cridat molt l'atenció el nom en si de la recepta, sense dubte la provaré. Una salutació.
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??