Ou de cranc i alvocat

Ingredients

  • 3 ous dusos
  • 1/4 d'alvocat
  • 3 palets de cranc (delicies de mar)
  • 1 làmina de pernil dolç
  • una mica de maionesa

6 racions

Utensilis

Una mànega pastelera per decorar

Elaboració

Farem ous dusos i els pelarem i partirem per la meitat.
En separarem les clares dels rovells.
Pelarem i tallarem l'alvocat (amb 1/4 podem farcir 6 mitjos ous).
Esmicolarem els palets de cranc i els barrejarem amb els rovells i l'alvocat.
Quan tinguem una massa més o menys homogènia farcirem les clares.
Per decorar-ho, posarem a sobre de cada ou una tira de pernil dolç enrotllada i un fil de maionesa.

15min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3022 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: