Musclos amb crema de gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg. de musclos
- 1 ceba grossa
- Julivert
- 1 pastanaga mitjana
- 1 tros d'api
- 1 got ple de vi blanc sec
- Sal i pebre blanc
- 100 grs. de mantega o margarina
- 50 grs. de farina
- 1 got petit ple de llet
- 50 grs. de gambes
Elaboració
Resqueu els musclos i en treieu els fregalls i els hi passeu una aigua.
Fiqueu-los en una olla o cassola gran junt amb la ceba i la pastanaga tallades a rodalles, el julivert, l'api, el got de vi, la sal i una mica de pebre i els poseu al foc.
Quan s'hagin obert, els enretireu i en treieu les closques.
Foneu la meitat de la mantega o margarina i quan s'hagi fos hi incorporeu la farina, ho barregeu bé i ho rossegeu lleugerament afegint-hi a continuació el brou dels musclos colat i una mica de llet. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Renteu bé les gambes, peleu-les i les piqueu al morter. Quan les tingueu picades, barregeu-les amb la mantega restant ho tamiseu i tot seguit ho afegiu a la paella on s'està coent la mantega que heu fos abans incorporant-hi la farina i que heu fet rossejar. Si aquesta crema us agradés una mica més refinada, hi podeu afegir una mica de nata líquida.
Seguidament poseu els musclos en una safata, i els cubriu amb aquesta crema....
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2168 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.