Musclos amb crema de gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 kg. de musclos
  • 1 ceba grossa
  • Julivert
  • 1 pastanaga mitjana
  • 1 tros d'api
  • 1 got ple de vi blanc sec
  • Sal i pebre blanc
  • 100 grs. de mantega o margarina
  • 50 grs. de farina
  • 1 got petit ple de llet
  • 50 grs. de gambes

Elaboració

Resqueu els musclos i en treieu els fregalls i els hi passeu una aigua.
Fiqueu-los en una olla o cassola gran junt amb la ceba i la pastanaga tallades a rodalles, el julivert, l'api, el got de vi, la sal i una mica de pebre i els poseu al foc.
Quan s'hagin obert, els enretireu i en treieu les closques.
Foneu la meitat de la mantega o margarina i quan s'hagi fos hi incorporeu la farina, ho barregeu bé i ho rossegeu lleugerament afegint-hi a continuació el brou dels musclos colat i una mica de llet. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Renteu bé les gambes, peleu-les i les piqueu al morter. Quan les tingueu picades, barregeu-les amb la mantega restant ho tamiseu i tot seguit ho afegiu a la paella on s'està coent la mantega que heu fos abans incorporant-hi la farina i que heu fet rossejar. Si aquesta crema us agradés una mica més refinada, hi podeu afegir una mica de nata líquida.
Seguidament poseu els musclos en una safata, i els cubriu amb aquesta crema....

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

824 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!