Pastís de carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 carbassons
  • 1 ceba
  • 3 ous
  • 1 terrina formatge Philadelfia
  • Sal
  • Farina de galeta

4 racions

Utensilis

Mini pímer

Elaboració

Fregir els carbassons amb la pell i la ceba tot tallat a trossos.
Quan està tou escorre-ho.
Batre tres ous en un bol.
Posar al bol els carbassons i la ceba
Posar la terrina de Philadelfia
Triturar-ho amb el pímer.
Posar tot en un motlle de silicona allargat, prèviament untat amb farina de galeta.
Posar el motlle al forn a 170 graus.
Al cap de mitja hora provar amb un punxó si el pastís ha cuallat.
El punxó ha de sortir sec.

1h

Notes

Es pot acompanyar amb enciam i tomàquets xerri


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!