Arròs a la caputxina

Ingredients

  • 1 cabeça d'alls
  • 3 o 4 tomàquets de penjar
  • 100 g. de pèsols
  • 4 carxofes
  • 4 Tassetes de cafè d'arròs de bona qualitat (tipus bomba)
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua o caldo vegetal

4 racions

Elaboració

En una cassola se sofregeixen els alls de la cabeça picadets.
S'escalden els tomàquets en una olla a part
Es pelen els tomàquets i es treuen les llavors
Es posen a la cassola i es fa un sofregit amb el foc baix.
Quan el sofregit està fet, s'hi aboquen els pèssols i les carxofes tallades fines.
Es sofregeix una estona.
S'hi aboca l'arròs i es sofregeix una estoneta.
S'aboca a la cassola 8 tassetes de aigua o caldo.
Es bull vint minuts. Si cal s'hi posa més aigua o caldo.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: