Tournedós amb salsa de pollastre

Ingredients

  • Per quatre persones, quatre tournedos o filets de vedella
  • 1 ceba
  • 1pastanaga
  • Menuts de pollastre (tot allò que no volem mai: pedrer, coll, fetge, etc)
  • 50 gm de xampinyons
  • 1 trufa
  • 1 pensament de farina
  • Mig gotet de conyac
  • 1 culleradeta de tomàquet concentrat
  • 4 llesques de pa anglès
  • Una tasseta d'aigua
  • 1 ou
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Es pica ben petita la ceba, la pastanaga i els menuts.
En una paella amb una mica d'oli es fregeix tot.
Quan està fregit s'hi afegeix una cullaradeta de tomàquet concentrat, el pensament de farina, el conyac i mitja tassa d'aigua.
Ha de fer xup-xup una bona estona.
Es salpebre.
Es passa tot pel xino.
Es torna a posar a la paella i s'hi afegeix els xampinyons i la trufa laminada.
Quan els xampinyons estan cuits (uns 10 minuts) s'apaga el foc.
Es suca les llesques de pa anglès amb ou i es fregeixen.
Es fregeixen els tournedós amb poc oli i quan estan al punt es col.loquen cada un sobrre cada una de les llesques de pa anglès.
S'aboca la salsa de pollastre amb xampinyons i tòfona per sobre dels tournedós.
Bon profit.

45min

Notes

Es pot servir amb puré de poma.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1560 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: