Torradeta amb musclo

Ingredients

  • Torrades
  • Musclos en escabeix
  • Garum
  • Succedani de caviar
  • Tomàquet calabrès

Elaboració

Sobre la torrada es posa una base de garum, un tomàquet calabrès, un musclo i una mica de caviar.
És una tapa de luxe i ben fàcil de fer.

Notes

El temps d'eleboració dependrà de quants se'n vulguin fer, cal dir però que és el muntatge és entretingut.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapa aquesta recepte, i ideal per aquests dies de festes.Molt elegant a taula ha de quedar aquests torredetes.
Mercè Montardit diu:
Què és GARUM ???
Fernanda Bausili diu:
Què és Garum ?
Quim Lleonart diu:
Amigues Mercè i Fernanda, el Garum era una salsa que feien servir els romans a la seva cuina que estaba composta de diversos ingredients, entre ells desperdicis de diversos peixos.
De totes maneres, si entreu a Wiquipedia, podreu veure més detalls d'aquesta salsa. Rebeu una salutació. Quim .


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!