Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Torradeta amb musclo

Categoria: Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Dificultat: Inexperts

Valoració: **** 4/5 (3 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Torrades
  • Musclos en escabeix
  • Garum
  • Succedani de caviar
  • Tomàquet calabrès

Elaboració

Sobre la torrada es posa una base de garum, un tomàquet calabrès, un musclo i una mica de caviar.
És una tapa de luxe i ben fàcil de fer.

Notes

El temps d'eleboració dependrà de quants se'n vulguin fer, cal dir però que és el muntatge és entretingut.

Per Núria Almansa


Recepta de cuina de Torradeta amb musclo

per Núria Almansa

Etiquetes: Canapé   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Amanides i plats freds › Canapès › Torradeta amb musclo

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta1084

1095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

4 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Molt guapa aquesta recepte, i ideal per aquests dies de festes.Molt elegant a taula ha de quedar aquests torredetes.
Mercè Montardit diu:
Què és GARUM ???
Fernanda Bausili diu:
Què és Garum ?
Quim Lleonart diu:
Amigues Mercè i Fernanda, el Garum era una salsa que feien servir els romans a la seva cuina que estaba composta de diversos ingredients, entre ells desperdicis de diversos peixos.
De totes maneres, si entreu a Wiquipedia, podreu veure més detalls d'aquesta salsa. Rebeu una salutació. Quim .

També et poden interesar les receptes:

  • Musclos a la cerbesa
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Musclos de roca al Roquefort
    Peixos i mariscos
    45 min.
  • Musclos farcits amb angarota
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Musclos amb salsa de bacó fumat
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Catxoflino de sipia, cansalada, salsitxes, gambes i musclos
    Altres
  • Musclos amb picada de pebrot i tomàquet
    Peixos i mariscos
    Tapes
    45 min.
  • Musclos a la marinera
    Peixos i mariscos
    20 min.
  • Musclos de roca amb vinagreta de mel i romaní
    Peixos i mariscos
    Aperitiu
    30 min.
  • Musclos amb muselina de pebrots escalivats
    Peixos i mariscos
    Aperitiu
    30 min.
  • Musclos amb cervesa negra
    Peixos i mariscos
  • Torradeta de gamba i pinya
    Altres
    Aperitiu
    5 min.
  • Spaghetti amb musclos
    Arrossos i pastes
    Pasta
  • Musclos i cloísses "Cambrils"
    Peixos i mariscos
    Tapes
    40 min.
  • Torradeta amb nous
    Altres
    Aperitiu
    5 min.
  • Una llauna de musclos
    Altres
    Aperitiu
    5 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Núria Almansa
M'agrada provar menjars nous i cuinar sobretot si és per molta colla i puc fer coses diferents i divertides. També compartir les receptes amb atres amics i companys de feina. M'encanten les tapes

8 receptes

0 aportacions al fòrum

5 seguidors

Segueix a 1 Xefs

  • Àngels Fernández Guillén

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Patates improvisades
  • Cors de tomàquet
  • Torradeta amb musclo
  • Xampinyons amb all i julivert
  • Pastís de salmó
  • Tonyina marinada amb salsa de soja
  • Mousse de foie amb gelatina de Pedro Ximénez
  • Xupa xups de formatge

Veure totes les receptes

Núria Almansa RSS feed.

Últims comentaris

  • Torrades variades
    Apa quina pinta!a mi que m'encanten els pica pica... a veure si aquest cap de setmana puc afegir alguna recepta que ho tinc...
  • Tronc de nadal
    Quina pinta!
  • Patates improvisades
    No les poseu gaire estona al forn, van quedar una mica resesques però bones!
  • Crema de verdures lleugera
    Que bona! i a sobre aprima! a veure si recuperem el tipillo després dels àpats nadalencs
  • Canapés de formatge de cabra
    Tenen molt bona pinta!

Les seves millors receptes

  • Torradeta amb musclo ****
  • Patates improvisades ***

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús