Xampinyons amb all i julivert
Categoria:
Altres
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 250 grms de xampinyons
- 1 dent d'all
- Julivert al gust
- Oli
4 racions
Elaboració
Es posa l'oli a la paella amb el foc alt, es tiren els xampinyons a troços i es saltegen, quan ja agafen color es tira l'all i el julivert, i a punt de treure'ls s'afegeix la sal. Així queden boníssims! i amb molt de gust a xampinyó i com si fossin "al dente"
Notes
Si es prefereix que quedin amb força salsa es tracta de fer-los amb el foc més lent i tirant la sal des del primer moment. Això fa que els xampinyons es deshidratin una mica, queden amb menys gust i una mica més tous, però amb una salseta per sucar-hi pa.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7027 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Apa quina pinta!a mi que m'encanten els pica pica... a veure si aquest cap de setmana puc afegir alguna recepta que ho tinc...
Quina pinta!
No les poseu gaire estona al forn, van quedar una mica resesques però bones!
Que bona! i a sobre aprima! a veure si recuperem el tipillo després dels àpats nadalencs
Tenen molt bona pinta!