Xampinyons amb all i julivert

Categoria:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 250 grms de xampinyons
  • 1 dent d'all
  • Julivert al gust
  • Oli

4 racions

ElaboraciĂł

Es posa l'oli a la paella amb el foc alt, es tiren els xampinyons a troços i es saltegen, quan ja agafen color es tira l'all i el julivert, i a punt de treure'ls s'afegeix la sal. Així queden boníssims! i amb molt de gust a xampinyó i com si fossin "al dente"

Notes

Si es prefereix que quedin amb força salsa es tracta de fer-los amb el foc mĂ©s lent i tirant la sal des del primer moment. AixĂČ fa que els xampinyons es deshidratin una mica, queden amb menys gust i una mica mĂ©s tous, perĂČ amb una salseta per sucar-hi pa.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Xampinyons amb all i julivert

Enllaça aquesta recepta:

5522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!