Pastís de salmó

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Salmó fumat
  • Surimi
  • Pa de motlle sense crosta
  • Maionesa
  • Ou caramelitzat

6 racions

Utensilis

Motlle de cake

Elaboració

Es folre la base d'un motllo de cake amb les llesques de salmó. Es cobreix amb una capa de pa de motllo, maionesa, surimi i troços de salmó petits i una altra vegada pa de motlle. De nou una capa de maionesa, surimi i salmó tallat i s'acaba amb pa perquè faci de base. Es posa a la nevera un mínim de dues hores.

Notes

En servir-lo es decora amb ou caramelitzat. És molt fàcil de realitzar i fa festa!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7445 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Aquest pastís té molt bona pinta. L'haurem de tastar.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: