Pastís de salmó
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- Salmó fumat
- Surimi
- Pa de motlle sense crosta
- Maionesa
- Ou caramelitzat
6 racions
Utensilis
Motlle de cake
Elaboració
Es folre la base d'un motllo de cake amb les llesques de salmó. Es cobreix amb una capa de pa de motllo, maionesa, surimi i troços de salmó petits i una altra vegada pa de motlle. De nou una capa de maionesa, surimi i salmó tallat i s'acaba amb pa perquè faci de base. Es posa a la nevera un mínim de dues hores.
Notes
En servir-lo es decora amb ou caramelitzat. És molt fàcil de realitzar i fa festa!
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5770 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Apa quina pinta!a mi que m'encanten els pica pica... a veure si aquest cap de setmana puc afegir alguna recepta que ho tinc...
Quina pinta!
No les poseu gaire estona al forn, van quedar una mica resesques però bones!
Que bona! i a sobre aprima! a veure si recuperem el tipillo després dels àpats nadalencs
Tenen molt bona pinta!