Tonyina marinada amb salsa de soja
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 300 grms de tonyina tallada a tacos
- 1 ampolla de soja líquida
- Mel
- Mostassa
- Aigua
8 racions
Elaboració
Tot i que per la confecció del plat cal que la tonyina estigui descongelada, primer s'ha de congelar per evitar l'anisakis ja que es menja crua. Jo, però , acostumo a comprar-la directament congelada i ja tallada a tacos.
En un bol gran es posa l'ampolla de soja líquida, la mateixa quantitat d'aigua, una cullerada de mel (jo la poso bastant plena però va a gustos) i una altra cullerada generosa de mostassa de Dijon (pot ser a l'Ancianne, també queda molt bona)
Es barreja bé tot i es posa la tonyina dins de la salsa durant dues hores com a mínim. Després es serveix freda i amb una mica de la mateixa salsa que s'ha utilitzat per marinar.
5min
Notes
Sola està molt bona però també es pot servir amb amanida.
Es conserva perfectament 48 hores a la nevera, però sempre coberta amb la salsa de marinar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5955 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Apa quina pinta!a mi que m'encanten els pica pica... a veure si aquest cap de setmana puc afegir alguna recepta que ho tinc...
Quina pinta!
No les poseu gaire estona al forn, van quedar una mica resesques però bones!
Que bona! i a sobre aprima! a veure si recuperem el tipillo després dels àpats nadalencs
Tenen molt bona pinta!