Galtes de rap amb all i julivert

Categoria:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres galtes de rap
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal
  • Dos grans de all
  • Una mica de julivert picat

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Mentrestant traiem la pell que tenen les galtes de rap i les tallem a trossos
Piquem els grans de all i els barregem amb el julivert picat
Un cop calent el oli i fregim les galtes de rap fins a veure que venen rosses
Un cop fet això i escampem el all i julivert i remenem be uns instants i passem a un plat.

30min

Notes

Les galtes de rap normalment son molt bones en el suquet de peix, però si volem el dia que netegem el rap per fer un suquet en separem les galtes i les guardem al congelador per fer un altra dia aquesta recepta.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!