Gambes cuites amb fumet de peix i gamba
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quilo de gambes llagostineres
- 1 litre de fumet de peix i gambes
- 1 pols de sal
- 4 grans de all
- 1 branca de julivert
- Per el fumet:Caps de peix,caps de les gambes,una branca de api,1 ceba
5 racions
Elaboració
Primer de tot traiem els caps a les gambes i les pelem
Les posem a una cassola de terrissa amb el all i julivert picats
Posem una olla al foc amb els ingredients per fer el fumet i aigua a coure al voltant de una hora
Un cop tinguem el fumet passat per el colador , el afegim a les gambes i posem al foc a coure més o menys un quart de hora.
2h

Etiquetes:
Marisc i crustacis
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1589 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.