Gambes cuites amb fumet de peix i gamba

Categoria:
Típica de: Costa Brava Nord
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de gambes llagostineres
  • 1 litre de fumet de peix i gambes
  • 1 pols de sal
  • 4 grans de all
  • 1 branca de julivert
  • Per el fumet:Caps de peix,caps de les gambes,una branca de api,1 ceba

5 racions

Elaboració

Primer de tot traiem els caps a les gambes i les pelem
Les posem a una cassola de terrissa amb el all i julivert picats
Posem una olla al foc amb els ingredients per fer el fumet i aigua a coure al voltant de una hora
Un cop tinguem el fumet passat per el colador , el afegim a les gambes i posem al foc a coure més o menys un quart de hora.

2h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!