Gambes cuites amb fumet de peix i gamba
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de gambes llagostineres
- 1 litre de fumet de peix i gambes
- 1 pols de sal
- 4 grans de all
- 1 branca de julivert
- Per el fumet:Caps de peix,caps de les gambes,una branca de api,1 ceba
5 racions
Elaboració
Primer de tot traiem els caps a les gambes i les pelem
Les posem a una cassola de terrissa amb el all i julivert picats
Posem una olla al foc amb els ingredients per fer el fumet i aigua a coure al voltant de una hora
Un cop tinguem el fumet passat per el colador , el afegim a les gambes i posem al foc a coure més o menys un quart de hora.
2h
Etiquetes: Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2424 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.