Cloïsses amb algues Iziqui

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300grs de cloïsses
  • 100grs de algues Iziqui
  • 1got petit de vi blanc
  • 1pols de pebre blanc molt

2 racions

Elaboració

Rentem i escorrem les cloïsses
Remullem les algues i les piquem com si fos julivert
Posem les cloïsses en una cassoleta de terrissa i afegim el vi blanc
Tapem la cassoleta i deixem que es comencin a obrir les cloïsses
Quan comencin a obrir, i afegim les algues i un pols de pebre blanc
Tapem la cassoleta i deixem coure fins que sigui totes obertes les cloïsses.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3552 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: