Trempó mallorquí

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Mallorca
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Tomàquets d'amanir
  • 2 Pebrots verds
  • 1 Ceba blanca mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Vinagre negre

4 racions

Elaboració

Es renten els tomàquets, se'ls hi treuen les llevors i es tallen a daus.
Es renten els pebrots verds, s'obren i es treuen les llevors i es tallen a trocets petits.
Es pela la ceba, es fan quatre quarts i es passa per aigua per tal que perdi una mica d'acidesa. S'aixuga i es talla a daus.
Tot això es barreja en una plata per amanides i es trempa posant-li sal, unes gotes de vinagre negre i bastant d'oli.
Ja està a punt per a servir.

10min

Notes

Trempar és el que en el principat s'anomena "amanir" d'aquí el nom de trempó. Molt indicat per acompanyar qualsevol tipus de plat i imprescindible en les vetllades d'estiu.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3773 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria Rosa Xifré Lleal diu:
Hola Salvador, ves per on et trobo a receptes de cuina i pel que veig vius a Mallorca, que bé! A veure si penjes una recepte d'arròs brut!
Salvador Colomer Costa diu:
Hola Maria Rosa. Com va tot? Sí, visc a Mallorca des de fa un anys i un mes exactament. L'arròs brut m'encanta però l'especialista en fer-lo és la meva parella. Cercaré la recepta i la penjaré. Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!