Antulls rostits amb cebetes i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos antulls ( un per persona)
- 300grams de cebetes de platillo
- Un pot de barreja de bolets, de 500 grams
- Oli d'oliva
- Sal
- Dues fulles de llorer
- Sis alls pelats
- Vi ranci
- Vi negre
- Vinagre de Mòdena
- Mel
- Sucre
- Tomàquet fregit
- Una ceba picolada
- Brou de carn
- Pebre negre en pols
2 racions
Elaboració
Primer de tot, pelem les cebetes de platillo, i les posem en una paella amb oli d'oliva, a foc ben baix, i les espolsem amb sucre, i sal.
Quan són mig toves, hi afegim : un raig de vi negre, un raig de mel. un raig de vinagre de Mòdena, i deixem que es coguin, fins arribar a caramel·litzar-se. Tot seguit, les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets, salpebrats, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, sofregim els antulls, salpebrats, la ceba picolada, el llorer, i els alls pelats.
Quan tot plegat, és mig fregit, afegim un raig de tomàquet fregit, i un bon raig de vi ranci.Seguidament, afegim una mica de brou de carn, i deixem que coguin els antulls a foc baix, fins que són gairebé cuits.
Seguidament, afegim les cebetes, i els boletes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.
40min
Notes
Els antulls són les cuixes de pollastre, farcides i lligades, com si fos un tall rodó.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2401 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.