Panetone
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 600 gr. de farina,
- 150 gr. de panses,
- 100 gr. de sucre,
- 100 gr. de fruites confitades,
- 200 gr. de mantega,
- 100 gr. d'ametlles,
- 1 tassa de llet,
- 3 ous,
- Una mica de sal,
- 1 culleradeta de ratlladura de llimona,
- 1 culleradeta de llevat.
Elaboració
A la llet tèbia es posa el llevat i se li agreguen 250 gr. de farina.
S'uneix i es deixa reposar 20 o 25 minuts fins que fermenti.
Amb la resta de la farina es fa com un monticle amb un forat al centre dins del qual es col • locarà la mantega fosa, la sal, el sucre i els ous un a un i quan el llevat, que barregarem anteriorment, faci bombolles es barreja amb tot aquests ingredients i se li afegeix les frutillas, les panses i les ametlles.
Es greixa un motlle alt i es col • loca dins la massa.
Es tapa el motlle i es deixa per 2 hora perquè augmenti de volum.
Quan hagi pujat se li posa mantega per sobre i es coloca al forn que ha d'estar a 180 graus, per 45 minuts o fins que es vegi daurat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c