Panetone

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 600 gr. de farina,
  • 150 gr. de panses,
  • 100 gr. de sucre,
  • 100 gr. de fruites confitades,
  • 200 gr. de mantega,
  • 100 gr. d'ametlles,
  • 1 tassa de llet,
  • 3 ous,
  • Una mica de sal,
  • 1 culleradeta de ratlladura de llimona,
  • 1 culleradeta de llevat.

Elaboració

A la llet tèbia es posa el llevat i se li agreguen 250 gr. de farina.
S'uneix i es deixa reposar 20 o 25 minuts fins que fermenti.
Amb la resta de la farina es fa com un monticle amb un forat al centre dins del qual es col • locarà la mantega fosa, la sal, el sucre i els ous un a un i quan el llevat, que barregarem anteriorment, faci bombolles es barreja amb tot aquests ingredients i se li afegeix les frutillas, les panses i les ametlles.
Es greixa un motlle alt i es col • loca dins la massa.
Es tapa el motlle i es deixa per 2 hora perquè augmenti de volum.
Quan hagi pujat se li posa mantega per sobre i es coloca al forn que ha d'estar a 180 graus, per 45 minuts o fins que es vegi daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

830 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!