Salmó en papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de salmó de 200 grams cadascuna, aproximadament
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Tres pebrots verds de mida mitjana
  • Dos porros ( la part blanca )
  • Una ceba
  • Dues pastanagues pelades

4 racions

Utensilis

Paper d'alumini

Elaboració

En una paella amb oli d'oliva, fregim: els pebrots, els porros, la ceba i les pastanagues, tot tallat a juliana molt fina.
Seguidament,agafem un tros de paper d'alumini, i damunt posem una suprema de salmó salpebrat.
Després hi tirem un raig de vi blanc i oli d'oliva. tot seguit, ho cobrim amb les verdures saltades, i ho tanquem hermèticament, tot fent una bossa ( la papillota ).
Ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, i això vol dir que ja és cuit el salmó.
En el moment de servir, obrim la papillota amb unes tisores, tot fent una finestra, i així mateix ho servim en el plat.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1230 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!