Salmó en papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre supremes de salmó de 200 grams cadascuna, aproximadament
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Tres pebrots verds de mida mitjana
- Dos porros ( la part blanca )
- Una ceba
- Dues pastanagues pelades
4 racions
Utensilis
Paper d'alumini
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim: els pebrots, els porros, la ceba i les pastanagues, tot tallat a juliana molt fina.
Seguidament,agafem un tros de paper d'alumini, i damunt posem una suprema de salmó salpebrat.
Després hi tirem un raig de vi blanc i oli d'oliva. tot seguit, ho cobrim amb les verdures saltades, i ho tanquem hermèticament, tot fent una bossa ( la papillota ).
Ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, i això vol dir que ja és cuit el salmó.
En el moment de servir, obrim la papillota amb unes tisores, tot fent una finestra, i així mateix ho servim en el plat.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1545 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.