Pastis de formatge fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 125 grams de mantega
  • Mig litre de nata líquida per muntar
  • Sis fulles de gelatina
  • Un paquet de galetes tipus maria
  • 250 grams de sucre
  • 400 grams de formatge per untar

8 racions

Utensilis

Un motlle que es pugui desmotllar per sota.
Una batedora elèctrica amb varetes per batre
Una llengua de goma

Elaboració

En el pot de la batedora, posem les galetes trossejades i la mantega desfeta en el microones. Un cop tot ben remenat, folrem el fons del motlle on farem el pastis.
A part, en un atuell de plàstic rodó, muntem la nata amb les varetes, fins que és semi muntada. Afegim el formatge i seguim remenant amb les varetes.
Seguidament afegim el sucre sense deixar de remenar. A part, en un cassó amb aigua, posem a remullar les fulles de gelatina. Quan són toves, les desfem amb una mica de nata líquida, en el foc molt baix.
Seguidament, les afegim a la barreja del formatge, tot remenant, i ja podrem omplir el motlle, fins a dalt de tot, amb l'ajut de una llengua de goma, o una espàtula metàl·lica.
Ho deixem a la nevera, un mínim de sis hores, abans de desemmotllar-ho, i ja el podem servir a taula amb una safata rodona de cartró amb blonda.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3461 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: