Fricandó
Ingredients
- 800 gr. de vedella (tapa plana)
- 250 gr. de ceba
- 2 pastanagues
- 1 branca d'api
- 2 tomàquets
- 1 grapat de cama-secs
- 1 l. de brou
- 1 copa de brandi
- Farina
- 2 fulles de llorer
- Oli
- Sal
- Pebre
Per a la picada:
- 2 grans d'all
- 10 ametlles
4 racions
Elaboració
Salpebrar els talls de carn, enfarinar i fregir en una paella. Reservar en una cassola.
A la mateixa paella, posar la ceba, la pastanaga i l'api a sofregir (tot picat menut); al cap d'una estona tirar el tomàquet ratllat i deixar coure uns minuts. Quan el sofregit estigui fet, afegir una mica de brou i passar per la batedora fins que quedi ben fi.
Abocar el sofregit a la cassola amb la carn, tirar el brandi i deixar coure fins que redueixi, afegir el brou, el llorer i deixar coure una mitja hora aproximàdament, llavors afegir els cama-secs, que haurem tingut en remull, i deixar al foc mitja hora més.
Preparar la picada, incorporar al fricandó i passats uns minuts, ja es pot emplatar i servir.
2h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
M'agrada aquesta recepta!! Probaré de fer-la també sense el bitxo i així també en menjarà el meu fill que té 3 anyets....
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Ostres... piononos!! Jo els vaig tastar a Granada i son deliciosos!! mmmmmmmm :-)
Doncs m'han sobrat oblees i vull fer un farcit amb ceba sofregida, tonyina i pebrots del piquillo. Si queden bones penjo la...
Ostres... sí que han de ser bones sí. Però ha de ser molt difícil passar-les per ou batut i fregir-les sense que es...