Fricandó de vedella
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de carn de vedella
- 300g de xampinyons
- 1 ceba
- 1 fulla de llorer
- 1 all
- 1 cullerada de farina
- Tomàquet
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
Tallar la carn en rodanxes (18 - 20 talls).
Passar els talls de carn per farina.
Fregir el talls de carn amb oli dins una cassola, i ho retirem.
Sofregir la ceba i el tomàquet, dins la cassola, i hi afegim els xampinyons i una fulla de llorer.
Omplir amb dos gots d'aigua la cassola.
Mantindre al foc durant mitja hora.
30min
Etiquetes: Facil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3223 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.