Fricandó de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de carn de vedella
  • 300g de xampinyons
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer
  • 1 all
  • 1 cullerada de farina
  • Tomàquet
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Tallar la carn en rodanxes (18 - 20 talls).
Passar els talls de carn per farina.
Fregir el talls de carn amb oli dins una cassola, i ho retirem.
Sofregir la ceba i el tomàquet, dins la cassola, i hi afegim els xampinyons i una fulla de llorer.
Omplir amb dos gots d'aigua la cassola.
Mantindre al foc durant mitja hora.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Javier Màdico diu:
Molt facil i molt bon resultat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: