Fricandó de vedella

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de carn de vedella
  • 300g de xampinyons
  • 1 ceba
  • 1 fulla de llorer
  • 1 all
  • 1 cullerada de farina
  • Tomàquet
  • Sal
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Tallar la carn en rodanxes (18 - 20 talls).
Passar els talls de carn per farina.
Fregir el talls de carn amb oli dins una cassola, i ho retirem.
Sofregir la ceba i el tomàquet, dins la cassola, i hi afegim els xampinyons i una fulla de llorer.
Omplir amb dos gots d'aigua la cassola.
Mantindre al foc durant mitja hora.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3762 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Javier Màdico diu:
Molt facil i molt bon resultat.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: