Mil fulls de bacallà, amb llagostins
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 300 grams de bacallà dessalat
- Sis llagostins pelats, de mida gran
- Un tomàquet gran,( per amanir)
- Oli d'oliva
- Un pebrot verd
- Un pebrot vermell
- Mitja ceba, picolada
- Cent grams de mongetes, de Santa Pau, ( cuites)
- Vinagre de Mòdena
- Sal
- Mostassa
- Aigua
- Glaçons
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Dos motlles rodons, d'àcer inoxidable, de uns 10 centimetres de diametre, aproximadament, i uns cinc centimetres d'alt.
Elaboració
							Primer de tot, pelem els llagostins, i els bullim amb aigua i sal. Quan han bullit tres minuts, en reservem dos de sencers, i els altres, els picolem, i els barregem amb el bacallà, en un atuell.
A part, en un bol, posem: el pebrot verd, el pebrot vermell, i la ceba picolada, i fem una vinagreta amb: sal, un punt de mostassa, un toc de vinagre de Mòdena, i oli d'oliva.
Seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau, i ho remenem tot ben remenat, aconseguint una vinagreta de verduretes, i la reservem.
A part, muntem el plat de la següent manera : posem un motlle en cada un dels plats que servirem, en el fons de cada motlle, posem una rodella de tomàquet, no gaire gruixuda.
Tot seguit, anem omplint el motlle amb el bacallà, fins arribar a dalt de tot.
Retirem el motlle, i al cap damunt, posem un llagostí, mig obert per la meitat, des del cap, fins a la meitat del llagostí.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem treure a taula.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3831 visites.
 3831 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  Tapes
 Tapes 
  
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram