Pits de pollastre amb salsa de cacauets
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de pits de pollastre,
- 1 ceba gran,
- 2 grans d'all,
- 30 grams de cacauets torrats,
- 1 culleradeta de curri en pols,
- 1 decilitre de vi olorós,
- 2 decilitres de brou d'au,
- 4 cullerades d'oli d'oliva,
- Sal i pebre mòlt al gust
4 racions
Elaboració
Netejar els pits de pells, greix i os, rentar i assecar amb paper absorbent de cuina.
Escalfar l'oli en una cassola i fregir els pits a foc suau, fins que estiguin daurats per tots els costats, salpebrar i reservar.
A continuació, ofegar en el mateix oli la ceba i els alls, prèviament pelats i molt picats.
Quan estigui la ceba transparent, afegir el vi, el curri, el brou, la sal, el pebre i els cacauets.
Incorporar els pits de nou i coure a foc molt suau durant quinze minuts.
Passar la salsa per una batedora i servir els pits amb ella.
Servir amb arròs blanc o al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.