Pits de pollastre amb salsa de cacauets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de pits de pollastre,
  • 1 ceba gran,
  • 2 grans d'all,
  • 30 grams de cacauets torrats,
  • 1 culleradeta de curri en pols,
  • 1 decilitre de vi olorós,
  • 2 decilitres de brou d'au,
  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • Sal i pebre mòlt al gust

4 racions

Elaboració

Netejar els pits de pells, greix i os, rentar i assecar amb paper absorbent de cuina.
Escalfar l'oli en una cassola i fregir els pits a foc suau, fins que estiguin daurats per tots els costats, salpebrar i reservar.
A continuació, ofegar en el mateix oli la ceba i els alls, prèviament pelats i molt picats.
Quan estigui la ceba transparent, afegir el vi, el curri, el brou, la sal, el pebre i els cacauets.
Incorporar els pits de nou i coure a foc molt suau durant quinze minuts.
Passar la salsa per una batedora i servir els pits amb ella.
Servir amb arròs blanc o al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

955 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!