Pits de pollastre amb salsa de cacauets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de pits de pollastre,
  • 1 ceba gran,
  • 2 grans d'all,
  • 30 grams de cacauets torrats,
  • 1 culleradeta de curri en pols,
  • 1 decilitre de vi olorós,
  • 2 decilitres de brou d'au,
  • 4 cullerades d'oli d'oliva,
  • Sal i pebre mòlt al gust

4 racions

Elaboració

Netejar els pits de pells, greix i os, rentar i assecar amb paper absorbent de cuina.
Escalfar l'oli en una cassola i fregir els pits a foc suau, fins que estiguin daurats per tots els costats, salpebrar i reservar.
A continuació, ofegar en el mateix oli la ceba i els alls, prèviament pelats i molt picats.
Quan estigui la ceba transparent, afegir el vi, el curri, el brou, la sal, el pebre i els cacauets.
Incorporar els pits de nou i coure a foc molt suau durant quinze minuts.
Passar la salsa per una batedora i servir els pits amb ella.
Servir amb arròs blanc o al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: