Carbassons farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 pit de pollastre
- Formatge per gratinar
- Sal
- Pebre
- Oli
2 racions
Elaboració
Neteja i talla els carbassons per la meitat. A continuació amb una cullera de postres buida'l reservant l'interior.
Posa aigua a bullir amb una mica de sal i cou els carbassons durant uns 5 minuts perquè s'estovin.
Després retira del foc i refresca per aturar la cocció.
Per preparar el farcit:
Tallem a trossets la ceba, la carn del carbassó i el pollastre.
Fregeix primer la ceba tendra, després afegeix el carbassó i finalment el pollastre.
Retira del foc i omple els carbassons, prèviament escorreguts, i afegeix una mica de formatge per gratinar.
Gratina al forn pre-escalfat a 180 º C durant 10-15 minuts i llest per servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2141 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...