Carbassons farcits

Ingredients

  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • 1 pit de pollastre
  • Formatge per gratinar
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

2 racions

Elaboració

Neteja i talla els carbassons per la meitat. A continuació amb una cullera de postres buida'l reservant l'interior.
Posa aigua a bullir amb una mica de sal i cou els carbassons durant uns 5 minuts perquè s'estovin.
Després retira del foc i refresca per aturar la cocció.

Per preparar el farcit:

Tallem a trossets la ceba, la carn del carbassó i el pollastre.
Fregeix primer la ceba tendra, després afegeix el carbassó i finalment el pollastre.
Retira del foc i omple els carbassons, prèviament escorreguts, i afegeix una mica de formatge per gratinar.
Gratina al forn pre-escalfat a 180 º C durant 10-15 minuts i llest per servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: