Cabell d'Àngel
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 carbassa de fer cabell d'àngel
- Sucre
- Llimona
- Canyella
Elaboració
Buidar la carbassa i treure-hi la grana. Pesar-ho en cru. Posar-ho a bullir amb una mica d'aigua, fins que surtin els filaments. Escorre-ho.
Posar en una cassola una mica menys de sucre que el pes de la carbassa, (la proporció és de 800 gr de sucre per kilo de carbassa) el suc d'una llimona i una miqueta d'aigua. Fer amb això un almíbar espès.
Un cop fet l'almibar, afegir el cabell d'àngel, fer-ho bullir, tot remenant poc a poc i sovint -sinó s'enganxa a la cassola-, fins que adquireixi el color i la textura característica.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
58 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina quantitat de sal hi poses Rosa?
1 quilo i 580? D'on surten aquestes mesures Moises? No seria més normal posar un kilo i mig?
Fantàstica recepta Àlex. Això es fa en un tres i no res... I te una mescla de gustos impressionant!
M'agrada que t'agradi Beppa.
Com talles l'escarola?