Lasanya de carbassa i espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

  • 400 g. de pasta per a lasanya ja cuita
  • 200 g. d'espinacs
  • 1/2 kg. de carbassa
  • 100 g. de ceba
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 tassa de llet
  • 50 g. de farina
  • 250 g. de formatge mozarella
  • 2 tasses de nata
  • pebre al gust
  • 125 g. de mantega.

Elaboració

Per preparar el farcit:

Poseu a bullir les fulles d'espinacs durant 3 minuts, tallades a trossos.
Sofregir amb una mica de mantega i els condiments i se li afegeix una mica de sal.
Reserveu en un bol.
Per separat, bulliu la carbassa tallada a daus.
Retireu-ho del foc quan la carbassa estigui tova. I sofregiu amb una mica de mantega, pebre i sal.
Retireu en un altre bol.

Per a la salsa:

Daurar la ceba molt picadeta amb la mantega, i afegir la farina per lligar una mica sense que arribi a torrar-se massa. I a continuació afegir la llet i la nata. Es va movent amb una cullera de fusta fins que s'espesseixi.

Muntar:

En una safata per a forn posar una capa de pasta, una capa de farciment, una de formatge i una de salsa, i així successivament alternant entre els dos farciments fins a acabar amb una de formatge a la part superior, per poder-lo gratinar.
Es fica al forn fort durant 45 minuts, i al final es gratina durant un parell de minuts.


Recepta de cuina de Lasanya de carbassa i espinacs
La colorista lasanya.
per Josuè O'Donell
Recepta de cuina de Lasanya de carbassa i espinacs
Colorista lasanya de carbassa i espinacs.
per Josuè O'Donell

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: