Lasanya de carbassa i espinacs
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Lasanya
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
						
						
Ingredients
- 400 g. de pasta per a lasanya ja cuita
- 200 g. d'espinacs
- 1/2 kg. de carbassa
- 100 g. de ceba
- 1 culleradeta de sal
- 1 tassa de llet
- 50 g. de farina
- 250 g. de formatge mozarella
- 2 tasses de nata
- pebre al gust
- 125 g. de mantega.
Elaboració
Per preparar el farcit:
Poseu a bullir les fulles d'espinacs durant 3 minuts, tallades a trossos.
Sofregir amb una mica de mantega i els condiments i se li afegeix una mica de sal.
Reserveu en un bol.
Per separat, bulliu la carbassa tallada a daus. 
Retireu-ho del foc quan la carbassa estigui tova. I sofregiu amb una mica de mantega, pebre i sal.
Retireu en un altre bol.
Per a la salsa:
Daurar la ceba molt picadeta amb la mantega, i afegir la farina per lligar una mica sense que arribi a torrar-se massa. I a continuació afegir la llet i la nata. Es va movent amb una cullera de fusta fins que s'espesseixi.
Muntar:
En una safata per a forn posar una capa de pasta, una capa de farciment, una de formatge i una de salsa, i així successivament alternant entre els dos farciments fins a acabar amb una de formatge a la part superior, per poder-lo gratinar. 
Es fica al forn fort durant 45 minuts, i al final es gratina durant un parell de minuts.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4000 visites.
 4000 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 
									 Josuè O'Donell
 Josuè O'Donell![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 20 min.
 20 min. Altres
 Altres Truita
 Truita Sopes i cremes
 Sopes i cremes Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram