Lasanya de carbassa
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,7 kg de carn de carbassa, ratllada gruixuda
- 1 ceba gran, picada
- 2 dents d’all, picats
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 200 ml de nata
- 500 g de tomàquets triturats
- 125 g de formatge Emmental ratllat
- Sal i pebre
- 2 pastilles de brou de verdures
- 10 làmines de lasanya
- Orenga
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Salteja la ceba i l'all en oli d'oliva,
Cuina la carn de carbassa al vapor durant uns 5 minuts
Assaona ben fort
Afegeix els tomàquets i la crema, cuina per uns 10 minuts, la massa no ha de ser massa seca.
Posa en primer lloc, una capa de carbassa en una plata de forn
Cobreix amb làmines de lasanya i així successivament, acabant amb una capa de carbassa,
escampa el formatge pel damunt y gratina al forn aproximadament uns 25 a 30 minuts.
Serveix ben calent
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2712 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.