Pastís de carbassa amb setinat de taronja
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Pastís
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
Pel puré de carabassa:
- Una carabassa petita
- Una cullerada de postre d'oli
Pel bescuit:
- 250 g de farina
- 200 g de sucre
- 250 g de puré de carabassa
- 70 ml d'oli d'oliva verge Baró de Maials
- 70 ml de llet
- 3 ous
- 1 sobre de llevat Royal
Pel setinat:
- 1 clara d'ou
- 150 g de sucre glass
- Suc de taronja
- Aroma de taronja en emulsió Lorann
 6 racions
 6 racions
Elaboració
Puré de carbassa:
Obrir la carbassa per la meitat, buidar-la de llavors i filaments i posar-la boca avall en una safata untada amb una mica d'oli.  Coure al forn a 200ºC durant 40 minuts o fins que comenci a caramelitzar.  Deixar refredar, pelar-la, tallar a trossos i amb el xino o la picadora convertir-la en un puré fi.
Bescuit:
Barrejar la farina amb el llevat i reservar.
En un bol afergir el sucre i el oli i batre bé. Incorporar el puré de carbassa  Afegir els ous, la llet i la farina i batre fins obtenir una massa espessa, densa però fluida.
Untar amb una mica d'oli un motllo de silicona i omplir-lo amb la massa.  Fornejar a 180ºC durant 30-40 minuts aproximadament. Deixar refredar abans de treure del motlle.
Setinat:
Muntar a punt de neu la clara d'ou i afegir-hi el sucre glass sense deixar de batre fins obtenir una pasta espessa a la que afegirem una mica de suc i un toc d'aroma  de taronja. Abocar-hoper damunt del bescuit i deixar solidificar a la nevera fins que prengui la seva textura llustrosa.
														
 2h
 2h 
 Etiquetes: 
						Carbassa  Pastís
 
						Etiquetes: 
						Carbassa  Pastís  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4691 visites.
 4691 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Pastís
 Pastís 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram