Arrós amb tomata, pollastre i bajoques

Ingredients

  • 4 ales de pollastre tallades a trossos.
  • 1 kg de tomaquests, pelats i trossejats.
  • 200 g de monjetes en juliana.
  • 400 g d'arrós.
  • 1 litre d'aigua calenta o caldo.
  • Oli verge Baró de Maials, sal, colorant alimentari.

4 racions

Elaboració

En una cassola amb l'oli fregiu el pollastre fins que quedi daurat, retireu-lo. Aboqueu-hi tot seguit la tomata i sofregiu-la lleugerament, afegiu la sal, el colorant, l'aigua i les bajoques. Quan arrenqui a bollir tireu l'arrós i el pollastre, remeneu i deixeu fer xup-xup fins que estigui cuit.

50min

Notes

Pel meu gust l'atractiu d'aquest senzill arrós es troba en el punt àcid de la tomata en contrast amb el sabor més aspre de les monjetes, es per aixó que no rectifico amb sucre ni el deixo sofregir gaire.
També es pot fer amb conill o menuts.
Acompanyeu-lo amb un vinet blanc jove i àcid com una garnacha blanca de l'Empordà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: