Conill amb poma
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un conill a trossets.
- Farigola i romaní.
- Oli.
- Sal.
- Un gotet de vi ranci.
- Una ceba de Figueres mitjaneta.
- Dues pomes golden.
6 racions
Elaboració
Rostirem el conill en una cassola, salarem, i quan estigui rosset, el treuren i reservarem.
A la mateixa cassola, hi posarem la ceba a talls finets, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la poma tallada en trossets fins també. Tot prèviament salat.
Quan comenci a estar al punt, afegirem el vi ranci, afegirem el conill i les herbes, i deixarem que cogui uns minuts. Taparem la cassola, i estarà a punt de servir.
Notes
És un plat molt gustós, que podem servir tebi.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2269 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.