Gambes o gambons amb la fregidora d'aire calent
La forma més fàcil de fer unes gambes en un tres i no res.
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						
						Recepta per fregidora d'aire
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Gambes o gambons
- All en pols
- Julivert en pols
- Suc d'una llimona o llima
- Oli d'oliva
- Un pessic de sal
- Sal gruixuda
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Paper de forn.
Elaboració
							Prepara una picada amb l'all, el julivert, la sal, el suc de llimona o llima i l'oli d'oliva.
Fes un tall a l'esquena de cada gamba.
Aprofita per treure'ls el sistema digestiu. Usa un escuradents clava'l perpendicularment per sota el cordó negre i estira cap a fora per treure-ho.
Unta les gambes amb la barreja de la picada.
Posa al fons de la fregidora el paper de forn, i a sobre una capa amb les gambes o els gambons. No els col·loquis amuntegats.
 
Forneja 6 minuts a 190ºC, dona'ls la volta i cuina uns altres 6 minuts a la mateixa temperatura.
Tot just acaben de sortir, encara en calent, torna a untar amb la picada i abans de servir possa-hi per sobre una mica de sal gruixuda.
														
 20min
  20min 
Notes
La closca fa que la carn no toqui el fons, així que pots mirar d'estalviar-te de posar el paper al fons si veus que no t'hi cal.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1868 visites.
 1868 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram