Broquetes de conill amb escalivada
Categoria:
Carns
Dificultat: Facil

Ingredients
- 400 g de llom de Conill
- 1 Pebrot Verd
- 1 Pebrot Vermell
- Sal
- Pebre
- Oli d'Oliva
- 1 pot d'Escalivada Casolana Ferrer
- 1 pot de Variat de Bolets Ferrer
2 racions
Elaboració
Posar oli en una paella i saltejar el Variat de Bolets, prèviament escorreguts i tallats a trossos.
Quan hagin cuit 2 o 3 minuts, salpebrar i afegir-hi l'escalivada que també s'ha tallat a trossos de 2 o 3 cm.
Un cop fet, alternar trossos de pebrot verd i vermell (d'uns 2 cm), conill i els bolets en una broqueta. Un cop totes plenes, fregir-les en una paella amb una mica d'oli.
Per emplatar-ho fer una base amb l'escalivada i posar-hi les broquetes al damunt.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...