Broquetes de conill amb escalivada
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Facil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 400 g de llom de Conill
- 1 Pebrot Verd
- 1 Pebrot Vermell
- Sal
- Pebre
- Oli d'Oliva
- 1 pot d'Escalivada Casolana Ferrer
- 1 pot de Variat de Bolets Ferrer
 2 racions
 2 racions
Elaboració
							Posar oli en una paella i saltejar el Variat de Bolets, prèviament escorreguts i tallats a trossos.
Quan hagin cuit 2 o 3 minuts, salpebrar i afegir-hi l'escalivada que també s'ha tallat a trossos de 2 o 3 cm.
Un cop fet, alternar trossos de pebrot verd i vermell (d'uns 2 cm), conill i els bolets en una broqueta. Un cop totes plenes, fregir-les en una paella amb una mica d'oli.
Per emplatar-ho fer una base amb l'escalivada i posar-hi les broquetes al damunt.
														
 25min
  25min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 923 visites.
 923 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Josuè O'Donell
 Josuè O'Donell![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Altres
 Altres 
  Rostit
 Rostit 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram