Broquetes de conill amb escalivada

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de llom de Conill
  • 1 Pebrot Verd
  • 1 Pebrot Vermell
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'Oliva
  • 1 pot d'Escalivada Casolana Ferrer
  • 1 pot de Variat de Bolets Ferrer

2 racions

Elaboració

Posar oli en una paella i saltejar el Variat de Bolets, prèviament escorreguts i tallats a trossos.
Quan hagin cuit 2 o 3 minuts, salpebrar i afegir-hi l'escalivada que també s'ha tallat a trossos de 2 o 3 cm.
Un cop fet, alternar trossos de pebrot verd i vermell (d'uns 2 cm), conill i els bolets en una broqueta. Un cop totes plenes, fregir-les en una paella amb una mica d'oli.
Per emplatar-ho fer una base amb l'escalivada i posar-hi les broquetes al damunt.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: