Crema de xampinyons

Ingredients

  • 600 grs. de xampinyons
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba grossa
  • 1 litre d'aigua mineral
  • 40g farina d'arròs
  • 250cc de llet
  • 3 formatgets tipus caserio
  • 50cc.de nata líquida
  • oli i mantega
  • 2 rovells d'ou
  • pebre negre en pols, nou moscada i sal

6 racions

Utensilis

Un minipímer

Elaboració

Posar una mica d'oli i mantega dins l'olla i sofregir-hi els alls i la ceba tallada a daus; abans d'enrrossir-se, afegir els xampinyons trocejats i seguir saltejant uns moments. Afegir l'aigua calenta i coure durant uns 10 minuts. Diluir la farina d'arròs en la llet procurant que no quedi cap grumoll i abocar a l'olla; afegir la sal i el pebre i què bulli 12 minuts més. Apartar el foc, posar els formatgets i la nou moscada; triturar amb el minipímer. En una tassa dissoldre els rovells d'ou en una mica més de llet calenta, afegir una nou de mantega i la nata líquida. Abocar a la crema, remenar, afinar de sal i servir.

Notes

Dues cullerades soperes ben curulles de farina d'arròs venen a ser els 40g que indico a la recepta.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2805 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!