Crema de xampinyons
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: celíaca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 600 grs. de xampinyons
- 2 grans d'all
- 1 ceba grossa
- 1 litre d'aigua mineral
- 40g farina d'arròs
- 250cc de llet
- 3 formatgets tipus caserio
- 50cc.de nata líquida
- oli i mantega
- 2 rovells d'ou
- pebre negre en pols, nou moscada i sal
6 racions
Utensilis
Un minipímer
Elaboració
Posar una mica d'oli i mantega dins l'olla i sofregir-hi els alls i la ceba tallada a daus; abans d'enrrossir-se, afegir els xampinyons trocejats i seguir saltejant uns moments. Afegir l'aigua calenta i coure durant uns 10 minuts. Diluir la farina d'arròs en la llet procurant que no quedi cap grumoll i abocar a l'olla; afegir la sal i el pebre i què bulli 12 minuts més. Apartar el foc, posar els formatgets i la nou moscada; triturar amb el minipímer. En una tassa dissoldre els rovells d'ou en una mica més de llet calenta, afegir una nou de mantega i la nata líquida. Abocar a la crema, remenar, afinar de sal i servir.
Notes
Dues cullerades soperes ben curulles de farina d'arròs venen a ser els 40g que indico a la recepta.
Etiquetes: Celíaca Crema Vegetariana Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.