Mandonguilles de cous-cous

Ingredients

  • Un got de cous-cous
  • Un got d'aigua
  • Canyella en pols
  • Pebre negre
  • Comí en pols
  • Dues dents d'all
  • Julivert
  • Dàtils confitats sense os
  • Ametlla torrada ratllada
  • Un ou
  • Farina de cigrons

4 racions

Elaboració

Poseu en una olla petita aigua (un got) amb sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i li poseu el cous-cous. Deixeu que el cous-cous es begui tota l'aigua. Remeneu de tant en tant.

Quan veieu que el cous-cous s'ha begut tota l'aigua, poseu-lo en un recipent per a començar a fer la barreja dels ingredients:

Els alls tallats ben petits, el julivert tallat, l'ou (rovell i clara), els dàtils confitats tallats ben petits, l'ametlla ratllada, la canyella, el comí, el pebre negre i sal. Amb l'ajuda d'una forquilla ho remeneu tot ben bé i ho deixeu reposar una estona.
Poseu oli d'oliva en una paiella al foc. Comenceu a fer les mandonguilles agafant bocinets de la barreja de cous-cous i compactant-les. Les passeu per farina de cigrons i les fregiu amb l'oli ben calent a foc lent. Quan estiguin dorades per tots els costats les podeu treure i ja es poden servir.

30min

Notes

Poden servir per acompanyar: amanides, carns, peixos o senzillament soles amb salsa de iogurt.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!