Mandonguilles de cous-cous
Ingredients
- Un got de cous-cous
- Un got d'aigua
- Canyella en pols
- Pebre negre
- Comí en pols
- Dues dents d'all
- Julivert
- Dàtils confitats sense os
- Ametlla torrada ratllada
- Un ou
- Farina de cigrons
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Poseu en una olla petita aigua (un got) amb sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i li poseu el cous-cous. Deixeu que el cous-cous es begui tota l'aigua. Remeneu de tant en tant.
Quan veieu que el cous-cous s'ha begut tota l'aigua, poseu-lo en un recipent per a començar a fer la barreja dels ingredients:
Els alls tallats ben petits, el julivert tallat, l'ou (rovell i clara), els dàtils confitats tallats ben petits, l'ametlla ratllada, la canyella, el comí, el pebre negre i sal. Amb l'ajuda d'una forquilla ho remeneu tot ben bé i ho deixeu reposar una estona.
Poseu oli d'oliva en una paiella al foc. Comenceu a fer les mandonguilles agafant bocinets de la barreja de cous-cous i compactant-les. Les passeu per farina de cigrons i les fregiu amb l'oli ben calent a foc lent. Quan estiguin dorades per tots els costats les podeu treure i ja es poden servir.
														
 30min
  30min 
Notes
Poden servir per acompanyar: amanides, carns, peixos o senzillament soles amb salsa de iogurt.
 Etiquetes: 
						Cous-cous
 
						Etiquetes: 
						Cous-cous  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2388 visites.
 2388 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Estofat
 Estofat
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram