Mandonguilles de cous-cous
Ingredients
- Un got de cous-cous
- Un got d'aigua
- Canyella en pols
- Pebre negre
- Comí en pols
- Dues dents d'all
- Julivert
- Dàtils confitats sense os
- Ametlla torrada ratllada
- Un ou
- Farina de cigrons
4 racions
Elaboració
Poseu en una olla petita aigua (un got) amb sal. Quan comenci a bullir, apagueu el foc i li poseu el cous-cous. Deixeu que el cous-cous es begui tota l'aigua. Remeneu de tant en tant.
Quan veieu que el cous-cous s'ha begut tota l'aigua, poseu-lo en un recipent per a començar a fer la barreja dels ingredients:
Els alls tallats ben petits, el julivert tallat, l'ou (rovell i clara), els dàtils confitats tallats ben petits, l'ametlla ratllada, la canyella, el comí, el pebre negre i sal. Amb l'ajuda d'una forquilla ho remeneu tot ben bé i ho deixeu reposar una estona.
Poseu oli d'oliva en una paiella al foc. Comenceu a fer les mandonguilles agafant bocinets de la barreja de cous-cous i compactant-les. Les passeu per farina de cigrons i les fregiu amb l'oli ben calent a foc lent. Quan estiguin dorades per tots els costats les podeu treure i ja es poden servir.
30min
Notes
Poden servir per acompanyar: amanides, carns, peixos o senzillament soles amb salsa de iogurt.
Etiquetes:
Cous-cous
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1184 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.