Mandonguilles amb sipia i gambes
Ingredients
- 1 sÍpia petita
- 8 gambes
- 12 ametlles torrades
- 1 ceba
- 4 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- 100 ml de vi blanc
- 1 pastilla de caldo
- Oli, sal i pebre
- 200 g de carn picada de vedella
- 200 g de carn picada de porc
- 1 ou
- Pa ratllat
- 1 gra d'all
- Julivert picat
- Farina, sal i pebre
6 racions
Elaboració
En un bol barregeu les carn, l'ou, el pa ratllat, l'all i julivert i formeu les mandonguilles. Passeu-les per farina i reserveu-les.
En un cassola amb un raig d'oli, fregiu-hi les gambes i reserveu.les.
En el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba picada, quan comenci a daurar-se, poseu-hi la sèpia tallada a dauets i deixeu-ho coure uns 10 minuts. Després afegiu-hi el vi, deixeu reduir i poseu-hi el tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu les mandonguilles a la cassola, la pastilla desfeta amb una mica d'aigua, just fins a la meitat de les mandonguilles. Deixeu-les coure uns 10 minuts.
Afegiu-hi les gambes. Prepareu la picada feta amb els alls, el julivert i les ametlles, desfeu-ho amb una mica d'aigua de la cocció i afegiu-la a la cassola 5 minuts abans d'acabar la cocció.
1h
Etiquetes:
Mandonguilles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.