Mandonguilles amb sipia i gambes

Ingredients

  • 1 sÍpia petita
  • 8 gambes
  • 12 ametlles torrades
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all
  • 100 ml de vi blanc
  • 1 pastilla de caldo
  • Oli, sal i pebre
  • 200 g de carn picada de vedella
  • 200 g de carn picada de porc
  • 1 ou
  • Pa ratllat
  • 1 gra d'all
  • Julivert picat
  • Farina, sal i pebre

6 racions

Elaboració

En un bol barregeu les carn, l'ou, el pa ratllat, l'all i julivert i formeu les mandonguilles. Passeu-les per farina i reserveu-les.
En un cassola amb un raig d'oli, fregiu-hi les gambes i reserveu.les.
En el mateix oli, feu un sofregit amb la ceba picada, quan comenci a daurar-se, poseu-hi la sèpia tallada a dauets i deixeu-ho coure uns 10 minuts. Després afegiu-hi el vi, deixeu reduir i poseu-hi el tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu les mandonguilles a la cassola, la pastilla desfeta amb una mica d'aigua, just fins a la meitat de les mandonguilles. Deixeu-les coure uns 10 minuts.
Afegiu-hi les gambes. Prepareu la picada feta amb els alls, el julivert i les ametlles, desfeu-ho amb una mica d'aigua de la cocció i afegiu-la a la cassola 5 minuts abans d'acabar la cocció.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Valentín Xapas diu:
Mandonguilles amb sipia.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!