Mandonguilles amb cloïsses
Ingredients
- 250 g de carn picada de vedella
- 250 g de carn picada de porc
- 300 g de cloïsses
- 100 ml de vi blanc
- 1 ou
- 2 cullerades de juivert picat
- 1 pastilla de caldo
- 1 ceba grossa
- 2 grans d'all
- Pa ratllat, olu, sal i pebre
- Farina
6 racions
Elaboració
En un bol barregeu les carns amb l'ou batut, poseu-hi sal i pebre, pa ratllat i la pastilla de caldo esmicolada i formeu
les mandonguilles. Passeu-les per farina i fregiu-les amb oli. Reserveu-les.
Coleu l'oli i fregiu-hi en una cassola a foc suau la ceba picada amb el minipimer i els alls, afegiu-hi el julivert, les cloïsses, el vi i un got d'aigua. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Poseu-hi les mandonguilles i deixeu-ho coure a foc suau uns 15 minuts més. Afegint-hi més aigua si fos necessari.
45min
Notes
Per fer les mandonguilles, tingueu sempre les mans mullades d'aigua, d'aquesta manera la carn no s'enganxa a les mans i queden millor tancades i ben rodones.
Jo poso dues cullerades rases de pa ratllat. També depent del ou si es més gros o petit.
Podeu afegir-hi les cloïsses obertes apart, o bé posar-les els 10 minuts abans d'acabar la cocció.
Etiquetes:
Mandonguilles
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2360 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.