Mandonguilles amb cloïsses

Ingredients

  • 250 g de carn picada de vedella
  • 250 g de carn picada de porc
  • 300 g de cloïsses
  • 100 ml de vi blanc
  • 1 ou
  • 2 cullerades de juivert picat
  • 1 pastilla de caldo
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'all
  • Pa ratllat, olu, sal i pebre
  • Farina

6 racions

Elaboració

En un bol barregeu les carns amb l'ou batut, poseu-hi sal i pebre, pa ratllat i la pastilla de caldo esmicolada i formeu
les mandonguilles. Passeu-les per farina i fregiu-les amb oli. Reserveu-les.
Coleu l'oli i fregiu-hi en una cassola a foc suau la ceba picada amb el minipimer i els alls, afegiu-hi el julivert, les cloïsses, el vi i un got d'aigua. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Poseu-hi les mandonguilles i deixeu-ho coure a foc suau uns 15 minuts més. Afegint-hi més aigua si fos necessari.

45min

Notes

Per fer les mandonguilles, tingueu sempre les mans mullades d'aigua, d'aquesta manera la carn no s'enganxa a les mans i queden millor tancades i ben rodones.
Jo poso dues cullerades rases de pa ratllat. També depent del ou si es més gros o petit.
Podeu afegir-hi les cloïsses obertes apart, o bé posar-les els 10 minuts abans d'acabar la cocció.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!