Falàfel Cuit al Forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de cigrons secs
- 1 escalunya
- 2 dents d’all
- 2 llimones petites (o una de gran)
- Julivert picat al gust
- 1 cullerada de pa ratllat
- 8 cullerades de farina (quantitat segons sigui necessari)
- Una mica de llevat en pols
- Coriandre
- Comino
- Bitxo al gust
- Sal
- Oli neutre (per exemple oli de gira-sol)
7 racions
Elaboració
Remulla els cigrons 24 hores
Canvia l'aigua una o dues vegades i omple amb aigua fresca.
Drena l'aigua, esbandeix bé els cigrons i després els tritures, fins a obtenir una massa fina.
Pela, l'escalunya i l’all, i pica el conjunt ben petit, esprem la llimona.
Pasta l'all, el julivert, el pa ratllat, 4 cullerades de farina i el llevat en pols. Si la massa és massa dura, afegeix aigua i si és massa suau, pasta amb més de farina.
Condimenta amb el suc de llimona i les espècies.
Escalfa el forn a 200 graus. Fes petites boles amb la massa i posa-les en una safata per enfornar folrada amb paper de forn.
Pinzella amb oli.
Després, cou en el forn durant 15 minuts o fins que estiguin amb un bonic color daurat.
Amb aquesta quantitat de pasta en surten aproximadament unes 60 boles.
Notes
Per a aquells que no els agrada el menjar fregit
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1787 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c