Falàfel Cuit al Forn
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de cigrons secs
- 1 escalunya
- 2 dents d’all
- 2 llimones petites (o una de gran)
- Julivert picat al gust
- 1 cullerada de pa ratllat
- 8 cullerades de farina (quantitat segons sigui necessari)
- Una mica de llevat en pols
- Coriandre
- Comino
- Bitxo al gust
- Sal
- Oli neutre (per exemple oli de gira-sol)
7 racions
Elaboració
Remulla els cigrons 24 hores
Canvia l'aigua una o dues vegades i omple amb aigua fresca.
Drena l'aigua, esbandeix bé els cigrons i després els tritures, fins a obtenir una massa fina.
Pela, l'escalunya i l’all, i pica el conjunt ben petit, esprem la llimona.
Pasta l'all, el julivert, el pa ratllat, 4 cullerades de farina i el llevat en pols. Si la massa és massa dura, afegeix aigua i si és massa suau, pasta amb més de farina.
Condimenta amb el suc de llimona i les espècies.
Escalfa el forn a 200 graus. Fes petites boles amb la massa i posa-les en una safata per enfornar folrada amb paper de forn.
Pinzella amb oli.
Després, cou en el forn durant 15 minuts o fins que estiguin amb un bonic color daurat.
Amb aquesta quantitat de pasta en surten aproximadament unes 60 boles.
Notes
Per a aquells que no els agrada el menjar fregit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3280 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.