Falàfel Cuit al Forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de cigrons secs
  • 1 escalunya
  • 2 dents d’all
  • 2 llimones petites (o una de gran)
  • Julivert picat al gust
  • 1 cullerada de pa ratllat
  • 8 cullerades de farina (quantitat segons sigui necessari)
  • Una mica de llevat en pols
  • Coriandre
  • Comino
  • Bitxo al gust
  • Sal
  • Oli neutre (per exemple oli de gira-sol)

7 racions

Elaboració

Remulla els cigrons 24 hores
Canvia l'aigua una o dues vegades i omple amb aigua fresca.
Drena l'aigua, esbandeix bé els cigrons i després els tritures, fins a obtenir una massa fina.
Pela, l'escalunya i l’all, i pica el conjunt ben petit, esprem la llimona.
Pasta l'all, el julivert, el pa ratllat, 4 cullerades de farina i el llevat en pols. Si la massa és massa dura, afegeix aigua i si és massa suau, pasta amb més de farina.
Condimenta amb el suc de llimona i les espècies.
Escalfa el forn a 200 graus. Fes petites boles amb la massa i posa-les en una safata per enfornar folrada amb paper de forn.
Pinzella amb oli.
Després, cou en el forn durant 15 minuts o fins que estiguin amb un bonic color daurat.
Amb aquesta quantitat de pasta en surten aproximadament unes 60 boles.

Notes

Per a aquells que no els agrada el menjar fregit


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!