Torró de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gs de coco ratllat
- 400 gs de sucre
- 1 dl de rom
- 1 dl d'aigua
Elaboració
Posar tots els ingredients junts en un recipient adequat i
barregar bé. Apropar al foc, remenant sense parar fins que
agafi un color lleugerament daurat. Abocar sobre un mabre i
tallar-lo en forma de barres abans que estigui completament
gelat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim