Torró de coco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gs de coco ratllat
- 400 gs de sucre
- 1 dl de rom
- 1 dl d'aigua
Elaboració
Posar tots els ingredients junts en un recipient adequat i
barregar bé. Apropar al foc, remenant sense parar fins que
agafi un color lleugerament daurat. Abocar sobre un mabre i
tallar-lo en forma de barres abans que estigui completament
gelat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2979 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions