Coulant de xocolata

Ingredients

  • 220 gr. de xocolata negre sense sucre Torras (sense glúten)
  • 200 gr. de mantega
  • 150 gr. de sucre en pols
  • 110 gr. de farina (pot ser també qualsevol farina sense glúten)
  • 6 ous
  • 3 gr. de canyella
  • 2 gr. de cacau en pols
  • 1,5 gr. de sal

12 racions

Utensilis

Càpsules de silicona per magdalenes, muffins,cupcakes ( jo utilitzo les de la casa Lekúe)
Motlle de forats, per posar la càpsula de silicona.

Elaboració

Primer de tot s'ha de tenir la mantega amb textura de pomada, no líquida. Barrejar amb el sucre. A continuació hi afegim els ous ven batuts, quan estigui tot homogèniament barrejat hi afegim la farina i la canyella. Quan estigui la massa lligada hi afegim la xocolata negra que haurem desfet abans al bany maria, afegir el cacau en pols, la sal i seguirem remenant fins que quedi tot dissolt.
Emplenar els motlles amb la massa resultant de tots els ingredients.
Temps de cocció 15 minuts a 200º. No us passeu de temps perquè no quedaria la xocolata desfeta de dins.

30min

Notes

S'ha d'emplatar ràpidament, perquè no perdi la temperatura interior i surti la xocolata líquida, que és la gràcia del coulant.
Es pot acompanyar amb gelat de vainilla o llimona.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Laia López Juncosa diu:
Quina bona pinta Ma Eulàlia, per llepar-se els dits!!
Eulalia Juncosa diu:
Us garanteixo que és per llepar-se els dits.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: