Coulant de xocolata

Categoria:
Recepta per
Origen: França
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 220 gr. de xocolata negre sense sucre Torras (sense glĂșten)
  • 200 gr. de mantega
  • 150 gr. de sucre en pols
  • 110 gr. de farina (pot ser tambĂ© qualsevol farina sense glĂșten)
  • 6 ous
  • 3 gr. de canyella
  • 2 gr. de cacau en pols
  • 1,5 gr. de sal

12 racions

Utensilis

CĂ psules de silicona per magdalenes, muffins,cupcakes ( jo utilitzo les de la casa LekĂșe)
Motlle de forats, per posar la cĂ psula de silicona.

ElaboraciĂł

Primer de tot s'ha de tenir la mantega amb textura de pomada, no lĂ­quida. Barrejar amb el sucre. A continuaciĂł hi afegim els ous ven batuts, quan estigui tot homogĂšniament barrejat hi afegim la farina i la canyella. Quan estigui la massa lligada hi afegim la xocolata negra que haurem desfet abans al bany maria, afegir el cacau en pols, la sal i seguirem remenant fins que quedi tot dissolt.
Emplenar els motlles amb la massa resultant de tots els ingredients.
Temps de cocciĂł 15 minuts a 200Âș. No us passeu de temps perquĂš no quedaria la xocolata desfeta de dins.

30min

Notes

S'ha d'emplatar rĂ pidament, perquĂš no perdi la temperatura interior i surti la xocolata lĂ­quida, que Ă©s la grĂ cia del coulant.
Es pot acompanyar amb gelat de vainilla o llimona.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Coulant de xocolata

Enllaça aquesta recepta:

2374 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Laia LĂłpez Juncosa diu:
Quina bona pinta Ma EulĂ lia, per llepar-se els dits!!
Eulalia Juncosa diu:
Us garanteixo que Ă©s per llepar-se els dits.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!