Confitura de mĂłra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • MĂłres, 750 gr.
  • Sucre, 250 gr.
  • Llimona, 1 neta i pelada
  • Poma, 1 bullida

ElaboraciĂł

1- bullir les mĂłres i colar-les per un colador molt fi
2- pesar el lĂ­quid, per calcular el sucre, en aquest cas va quedar 350 gr. de lĂ­quid
3- posar al got de la thermomix, el lĂ­quid de la fruita, la llimona i la poma, triturar a vel. 5-10, 10 segons
4- afegir el sucre, i posar 30 minuts, 100 graus, velocitat 2. Si queda lĂ­quida es pot posar una mica mes de temps
5- posar el líquid calent, en pots, tombar perquè facin el buit.
6- a l'endemĂ  es poden bullir al bany maria 15 minuts, es conserven molt de temps.

1h

Notes

Es pot acompanyar al pastĂ­s de formarge, o per esmorzar amb torrades i mantega


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Confitura de mĂłra

Enllaça aquesta recepta:

1363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!