Cupcakes de taronja amb trufa

Ingredients

Pel pastisset:

  • 3 ous mitjans (de gallina)
  • 125g de mantega pomada (mantega normal una mica desfeta)
  • 225g de sucre
  • 125 ml de llet
  • 270 g de farina
  • 4g de llevat químic
  • Suc d'una taronja
  • Ratlladura d'una taronja (podem aprofitar la pell de la taronja anterior)

Per la trufa:

  • 200g de xocolata
  • 200 g de nata per muntar
  • Estrelletes (opcional, els pastissets es podran menjar igualment)

18 racions

Elaboració

PASTISSET:

1: En un bol posem els ous, el sucre i la mantega pomada. Ho batem fins que quedi una mena d'espuma.
2: Barregem la llet, el suc i la ratlladura de la taronja, el llevat i la farina ben tamisada. Ho afegim a la mescla anterior i continuem batent fins que la textura sigui similar a una crema.
3: Omplim els motlles (de paper, de silicona o els que tinguem) fins a ¾ de la seva capacitat.
4: Es cou al forn durant uns 20 minuts aproximadament a 160ºC. Un cop cuits els deixem refredar (fora del forn)

TRUFA:

1: Escalfem la nata sense que arribi a bullir.
2: Hi afegim la xocolata trossejada i ho remenem fins que es desfaci del tot.
3: Una vegada s'ha refredat muntem la trufa (sí, si volem la podem provar però amb coneixement que n'ha de quedar pels pastissets)

PASTISSET + TRUFA:

1: Posem la trufa dins la mànega pastissera i cobrim els pastissets.
2: Els decorem com ens vingui de gust.
3: Ara sí, ja ens els podem menjar.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!