Cupcakes de taronja amb trufa
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pel pastisset:
- 3 ous mitjans (de gallina)
- 125g de mantega pomada (mantega normal una mica desfeta)
- 225g de sucre
- 125 ml de llet
- 270 g de farina
- 4g de llevat químic
- Suc d'una taronja
- Ratlladura d'una taronja (podem aprofitar la pell de la taronja anterior)
Per la trufa:
- 200g de xocolata
- 200 g de nata per muntar
- Estrelletes (opcional, els pastissets es podran menjar igualment)
18 racions
Elaboració
PASTISSET:
1: En un bol posem els ous, el sucre i la mantega pomada. Ho batem fins que quedi una mena d'espuma.
2: Barregem la llet, el suc i la ratlladura de la taronja, el llevat i la farina ben tamisada. Ho afegim a la mescla anterior i continuem batent fins que la textura sigui similar a una crema.
3: Omplim els motlles (de paper, de silicona o els que tinguem) fins a ¾ de la seva capacitat.
4: Es cou al forn durant uns 20 minuts aproximadament a 160ºC. Un cop cuits els deixem refredar (fora del forn)
TRUFA:
1: Escalfem la nata sense que arribi a bullir.
2: Hi afegim la xocolata trossejada i ho remenem fins que es desfaci del tot.
3: Una vegada s'ha refredat muntem la trufa (sí, si volem la podem provar però amb coneixement que n'ha de quedar pels pastissets)
PASTISSET + TRUFA:
1: Posem la trufa dins la mànega pastissera i cobrim els pastissets.
2: Els decorem com ens vingui de gust.
3: Ara sí, ja ens els podem menjar.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1727 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.