Galetes de xocolata amb Nutella

Ingredients

  • 1 ou
  • 130 g de mantega pomada
  • 120 g de sucre
  • 250 g de farina
  • 60 g de farina d'ametlla
  • 15 g de cacau en pols (jo faig servir el de la marca Valor)
  • Nutella o Nocilla

24 racions

Elaboració

1: Barregem la farina, l'ametlla, el sucre i el cacau en pols.
2: Hi afegim la mantega i ho mesclem bé.
3: Hi afegim l'ou batut i ho amassem fins que la massa no s'enganxi a les parets del recipient.
4: Estirem la massa damunt de paper vegetal amb l'ajuda d'un corró (o estri similar) i la deixem reposar a la nevera 1 hora aproximadament. Hem de tenir en compte que la massa de les galetes pràcticament no creix quan es cou.
5: Tallem la massa amb la forma que vulguem o que puguem (segons els estris que es tinguin!)
6: Coem les galetes al forn a uns 170º durant uns 15 minuts (depèn del forn i del gruix que les haguem fet)
7: Les deixem refredar completament (si no ens cremarem els dits!) i finalment es poden untar amb Nutella o Nocilla segons el que més ens agradi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: