Bacallà amb Tempura Delícia
Bastonets de bacallà arrebossats amb tempura cruixent i consistent
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Fritada
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 400g de bacallà fresc
- Oli d'oliva
- 1 ou
- 75 ml de cervesa
- 75 ml d'aigua
- Farina de blat de moro (tipus Maizena)
- Pa rallat
- All i julivert pols
- Cúrcuma
- Sal
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							- Tallar el bacallà en bastons d'un dit de gruix i llargada al gust, entre 2 i 10cm.
- Salar-lo al gust i reservar. 
- Batre l'ou en un bol de mida mitjana, afegir la cervesa i l'aigua. Barrejar-ho amb 5 cullerades soperes de farina, 5 de pa rallat, un polsim de sal, un altre de cúrcuma, l'all i el julivert en pols. Ha de tenir una textura pastosa. 
- Escalfar l'oli on fregirem el bacallà.
- Mentrestant, enfarinem suaument el bacallà i el passem per la tempura.
- El fregim amb l'oli ben calent.
- Retirar-los quan suren i agafen el punt de cocció desitjat.
- Posar-los sobre paper de cuina i, un cop absorbit l'oli sobrant, disposar-los al plat per servir.
														
 25min
  25min 
Notes
Es tracta d'un aperitiu o part d'un pica-pica que pot convertir-se en un magnífic plat si l'acompanyem, per exemple, d'un timbal de samfaina.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4508 visites.
 4508 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram