Coca de pasta de full amb cabell d'àngel i nous
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un pot de gelatina de poma
- Un pot de cabell d'àngel
- Sucre
- Farina
- Aigua
- Pasta de full
- 600grams de nous pelades
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una safata de cartró amb blonda
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró l'estirem i tallem un tròs de trenta centimetres d'ample per vuitanta de llarg.
Seguidament, amb l'ajud de l'altre corró, la punxem i omplim tota la superficie de cabell d'àngel.
Tot seguit, repartim les nous ben posades per tota la superficie de la pasta de full, l'espolsem amb sucre i l'enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
A part, en un cassó amb un dit d'aigua desfem una mica de gelatina de poma, i amb l'ajud del pinzell pintem
la coca quan encara és calenta, la fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja la podrem treure a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2332 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.