Hamburgueses de xai i cansalada a la graella
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams de cuixa de xai tallada a trossos
- Quatre talls de cansalada de panxeta sense cotna
- Sal
- Pebre negre en pols
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Quatre alls laminats
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Tres alls ratllats
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Un estri especial per fer hamburgueses
Quatre plats grans
Una paella gran
Vuit fulls de paper per fer hamburgueses
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, quan anem a comprar la carn de xai, demanem que ens la passin juntament amb la cansalada per la trinxadora.
Tot seguit, en un bol de vidre gran, fiquem: les carns, els alls ratllats, el julivert picolat, un polsim de sal i pebre negre, i ho remenem tot ben remenat amb les mans ben netes.
Seguidament, amb l'ajud de l'estri especial, fem les hamburgueses una mica gruixudes, i les posem damunt la graella perquè es coguin al nostre gust.
A part, en una paella gran, amb un raig d'oli, sofregim els alls laminats, i tot seguit afegim les mongetes cuites, les fregim i les reservem.
Tot seguit, fiquem una hamburguesa en el centre de cada plat, la reguem amb un rajolí d'oli d'oliva, i a la part de baix, fiquem un niu de mongetes fregides, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de primavera-estiu La cuina de les hambugueses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1904 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.